Influencer och samarbetspartner

Har du ett Instagramkonto, Snapchat, blogg eller en hemsida? Vi tycker att det är jättekul när influencers och bloggare skriver om oss eller lägger upp vackra bilder med våra produkter. Vi är alltid öppna för nya samarbeten och idéer. Här är några förslag på hur vi kan samarbeta men om du har egna uppslag är du självklart alltid välkommen att höra av dig till oss.

Skapa blogginlägg och länka till Papiljotti:

Du får gärna låna bilder och texter från oss så länge du länkar till papiljotti.com

Skapa Instagram-inlägg med våra produkter:

Du får gärna låna bilder och texter från oss så länge du länkar till @papiljotticom

Vi är alltid öppna för att skapa nya samarbeten med dig som äger ett Instagramkonto med fokus på hårvård, ekologiska produkter och livsstil. Ett samarbete som gynnar oss båda, både kortsiktigt och långsiktigt.

Låter detta intressant? Då kan du skicka en ansökan till oss här!

Vem kan ansöka?

Alla som har en blogg, ett Instagramkonto eller hemsida kan ansöka om att bli influencer till Papiljotti.

Vi förbehåller oss dock rätten att tacka nej till ansökningar som vi inte anser passa ihop med vår verksamhet.

Hur fungerar det?

  • Du får en produkt av oss som du placerar i en vacker miljö eller liknande. Här har du fria tyglar att hitta på något som passar just din målgrupp.
  • Du nämner vart produkten kommer från samt taggar oss i inlägget. Skriver du ett blogginlägg finns det många exempel på hur du kan sätta ihop detta. Det kan vara en önskelista med produkter eller kanske ett inlägg med fokus på en specifik produkt. Genom att det är du som är experten vet du hur detta sätts ihop på bästa sätt.

Här hittar du vårt Instagramkonto @papiljotticom

Tävlingar:

Du kanske har en idé på en tävling som du vill anordna för läsarna på din blogg, följare på Instagram eller på din hemsida? Vi kan hjälpa till med idéer och i vissa fall sponsra med priser. För att vi ska kunna bidra med ett pris ställer vi vissa krav på hur många besökare eller följare som din blogg, eller hemsida bör ha. För att ett samarbete ska bli givande för båda parter tror vi också att det krävs att våra sidor riktar sig till ungefär samma målgrupp. Antalet besökare och följare är viktigt för att en tävling ska bli lyckad med tillräckligt många engagerade.

För samarbete hör av dig till oss.